KOŠARICA 0

Putovanje s bebom – što ponijeti?

Putovanje s bebom- što sve ponijeti?

 

 

Idealno putovanje s bebom? Definitivno ono bez stresa. 😊 A kako ga izbjeći, što sve ponijeti  i kako se pripremiti za put saznajte u nastavku našeg članka.

 

Napokon je došlo vrijeme za putovanje i opuštanje s vašom bebom. Iskoristite to vrijeme. Sve isplanirajte i pripremite kako bi nesmetano uživali u odmoru. 

 

  • Za početak se sigurno pitate kada je uopće najbolje krenuti na put? Ujutro, popodne?

Sve ovisi o dužini puta i dobi djeteta. Svakako je najbolje krenuti na put u vrijeme kad beba ide spavati. One obožavaju spavati u automobilu pa ćete na odredište stići bez problema.

  • Sigurnost prije svega – manju djecu smjestite u auto sjedalicu, a stariju djecu obavezno vežite sigurnosnim pojasom.
  • Nemojte pretjerivati s prtljagom. Pripremite popis i samo ga pratite. A ako nešto zaboravite, tu je naš web shop, mi ćemo vam potrebno dostaviti na željenu adresu. 😊

 

Popis korisne opreme za putovanje:

  1. Putni krevetić + omiljena dekica– mjesto za odmor i igru. Birajte praktični i lako prenosiv krevetić. Ne zaboravite i dekicu. Uz nju će beba sigurno mirnije spavati.

Krevetić brenda Kinderkraft s dodacima Joy idealan je za putovanja, ima sve što vam treba za ugodan san i njegu vaše bebe, a ne zauzima puno mjesta i stane u svaki prtljažnik automobila. Pod se može montirati u dvije etaže, ima bočni ulaz, vrtuljak, funkciju ljuljanja te nastavak za previjanje. Dostupan je u dvije boje.

Putni krevetići Kinderkraft - s dodacima
  1. Bočice / dude - CTN set bočica za hranjenje Tommee Tippee sadrži sve potrebno (bočice, dude i četku za čišćenje). Praktičan je, što roditelji obožavaju. Ako dojite, onda imate sve spremno i jednu brigu manje. 😊
  2. Tetra pelene / dječje pelene – ako dijete nosi pelene, svakako pripremite zalihu , ovisno o trajanju putovanja. A slatke tetra pelene poslužit će vam kao podloga, kao bljuckavac na ramenima, kao krpica za brisanje te za široko povijanje. Kod nas potražite 100 % pamučne i najmekanije.
  3. Nosiljka za bebu / kolica – ovisno o vrsti putovanja, prostoru u prtljažniku i onome što beba više voli uskladite želje i potrebe. Nosiljka će vam zauzeti manje mjesta i s njom možete na sve terene, uz slobodne ruke. Ako dijete više voli vožnju u kolicima, birajte ona koja su lagana, kompaktna i funkcionalna.
  4.  Igračke - šarene, šuškave i edukativne. Pružit će vašem mališanu zabavu na putu. Yookidoo višenamjenski set sa zvečkom idealan je za putovanje. Sastoji se od zabavnih  i šarenih prstenova, kopče i vesele zvečke u obliku životinje. Kopče se mogu povezati prstenovima i zakačiti na kolica, autosjedalicu ili krevetić.
Nosiljka i kolica za putovanje s bebom

Možda još zatrebate:

  • organizator za sjedalo automobila
  • prenosivu kahlicu
  • sjenilo za prozor automobila
  • žličice za hranjenje
  • savitljivi podbradnjak s tobolcem
Male stvari za velika putovanja

Stariji post Noviji post